Onze geschiedenis

Sinds de oprichting in 2001 biedt andzup (voorheen lefac.com) u alle informatie die u nodig hebt om uw prospectie te diversifiëren, uw imago bij de besluitnemers te versterken, beslissingen te nemen en uw commerciële presentaties uit te werken. Ontdek onze geschiedenis!

Notre histoire

De geschiedenis van de andzup BtoB-database

Onze BtoB marketingdatabase werd opgericht in 2001 en is altijd een referentie geweest in Europa. Het belang: alle gegevens en informatie centraliseren en ter beschikking stellen om een markt te analyseren, zich te kunnen richten tot de besluitnemers en toekomstige klanten te vinden om business te genereren. Ontdek onze geschiedenis en de ontwikkeling van ons merk.

  • Februari 2023

    lefac.com wordt andzup (nieuw logo, nieuw platform, nieuwe website).

    Niewe naam: lefac.com wordt andzup 

    Herziening van het platform 

    Herziening van de nieuwe website

  • Juli 2022

    Start van de nieuwe Nederlandse database, lefac.com is nu aanwezig in Nederland.

    Oprichting van een kantoor in Düsseldorf, Duitsland (werbungDB).

  • September 2021

    Start van de maandelijkse newsletter “The European”.

  • 2019

    Creatie van het nieuwe logo lefac.com naar aanleiding van de globale wijziging van het merkplatform van TBS group. De newsletter "lefacInfo" wordt "lefac.com info".

  • 2016

    lefac.com verandert van logo en wordt kleurrijker!

  • 2014

    Creatie van de eerste pitchlist lefac.com: het halfjaarlijkse document met de pitchs en competities en de grootste agentuurgroepen in Frankrijk.

  • 2013

    Ondertekening van de partnerschappen met The List (VS) en Winmo (UK).

  • 2011

    Ondertekening van het partnerschap met Nielsen voor België.

  • 2010

    Oprichting van de dochteronderneming TBS group Italië.

    lefac.com verandert van identiteit met een nieuw logo.

  • 2009

    Aanmaak van de eerste gedupliceerde databasis in Europa met België.

    Aanmaak van de database in Spanje. 

    Integratie van het e-mailplatform ActiveMailer in de lefac.com database: lefac.com gebruikers kunnen voortaan rechtstreeks contact opnemen met hun prospects via lefac.com. 

  • 2008

    Ondertekening van het partnerschap met Kantar Média France.

  • 2003

    Start van de eerste wekelijkse newsletter “lefacInfo”.

  • 2002

    Aanmaak van het FAC, het bestand van de vakmensen van de communicatiesector, de eerste realtime bijgewerkte gids voor online communicatie en marketing. 

    Verbinding met de CRM aloha.

  • 1987

    Oprichting van TBS group.

Sinds de oprichting in 2002 is ons merk zich voortdurend blijven ontwikkelen.

FAC
LEFAC.COM
LeFAC
lefac.com

2023

Een jaar vol veranderingen

In een voortdurend ontwikkelende omgeving waarin alles snel verandert, was het tijd om onze identiteit en onze tool mee te laten groeien. Dit jaar zijn er drie nieuwe feiten te melden met de nieuwe naam van onze BtoB-database, de vernieuwing van ons platform en de start van onze nieuwe website.

lefac.com vernieuwt zijn platform en wordt andzup: een digitale B2B prospectiebooster voor vakmensen van de communicatie- en mediasector

andzup, het nieuwe B2B-merk van TBS group blaast nieuw leven in lefac.com dankzij het volledig vernieuwde platform voor een meer vloeiende en dynamische gebruikerservaring. Met deze herziening maakt andzup het mogelijk om leads in Frankrijk en Europa razendsnel te identificeren en te kwalificeren. Resultaat: een geoptimaliseerd platform voor een intuïtief gebruikerstraject om nieuwe markten te veroveren.

Een naamswijziging in overeenstemming met de missie van het platform

Het was tijd voor lefac.com om plaats te maken voor andzup: een nieuw, dynamisch, positief en internationaal gericht merk. Deze modernere benaming was vanzelfsprekend voor de countrymanagers van de groep en symboliseert een blik op de toekomst voor alle partners. Deze transformatie markeert een belangrijke stap in de ontwikkeling van het bedrijf en ondersteunt haar groei in Europa.

Een veelzijdige oplossing ten dienste van prestaties

andzup is meer dan alleen een database, want het brengt ook een revolutie teweeg in de prospectie dankzij een multidata-platform en een weergave van 360° van de informatie. Resultaat: gestructureerde en aanpasbare content ten dienste van commerciële medewerkers en besluitvormers die zoeken naar nieuwe markten. De uniforme en intelligente oplossing stelt bedrijven in staat hun groei te ontwikkelen dankzij zorgvuldig geselecteerde resultaten op maat.

Een nieuwe site om de gebruikerservaring te persoonlijk aan te passen

Een nieuwe herziening kan niet zonder een nieuwe website: met zijn nieuwe interface biedt andzup een breed scala van informatieve functies voor besluitvormers: speciale artikelen, nieuwsbrieven, witboek of bijvoorbeeld de pitchlist. En voor een betere gebruikerservaring biedt de site een nieuwe ergonomie en een volledig nieuw design.

Wilt u meer weten over andzup?

Onze vertegenwoordigers zijn beschikbaar om u de andzup-oplossing in enkele minuten uiteen te zetten. 

© All rights reserved

Uw verzoek is in rekening gebracht.